Anda Menghidap 3 Serangkai? Kencing Berbuih? Masalah Sakit Pinggang?

Penat Menderita Akibat Masalah Buah Pinggang & 3 Serangkai??

Akibat tidak jaga badan, habis diserang pelbagai penyakit bila dah masuk usia lanjut. Makan kena berpantang, ubat hari hari kena telan !

Kebanyakan Orang Tidak Tahu Buah Pinggang Mereka Dah Rosak!

Antara tanda tanda awal untuk kenal pasti adalah seperti berikut :

Kesemua Simptom Kecil Ini Akan Memberikan Kesan Buruk Jangka Panjang..

Anda Mungkin Fikir Ianya Masalah Biasa...

Sampai satu tahap anda mungkin didiagnos dengan pelbagai penyakit,maka ketika itu tiada guna anda menyesal !

“Allah tidak menurunkan sesuatu penyakit melainkan diturunkan bersamanya penawar.” [Riwayat al-Bukhari (5678)]

Khasiat Buah Kulim Untuk Kesihatan

Sumber semulajadi ciptaan Allah untuk membantu penyakit merbahaya

BUAH KULIM juga turut dikenali dengan panggilan bawang hutan merupakan sejenis buahan hutan yang amat jarang ditemui.
Menurut penyelidik IPPM yang diterbitkan di dalam Dewan Kosmik ; Chee Beng Jin menyatakan bahawa pokok kulim mempunyai banyak kegunaan terutamanya dalam perubatan tradisional masyarakat orang asli.

 Tempurung yang keras diluarnya perlu dipecahkan dahulu bagi mendapatkan isinya.  Antara komponen metabolit sekunder yang ditemui dalam buah kulim.

Bahan-bahan ini yang diektstrak dari buah kulim menunjukkan bahawa ia mempunyai fungsi sebagai antikanser, antihemolitik, antimikroa, analgesik, antitumor, anti-ulser dan anti-radang.

Buah Kulim Ini Biasanya Direbus..

Tetapi ramai susah nak amalkan sebab baunya yang busuk 😨 Jadi sebab itu kami mudahkan orang ramai dengan menjadikannya kapsul

Memperkenalkan..

KAPSUL BUAH KULIM ( JUNGLE HERB'Z)

Tidak berbau serta mudah diamalkan. Hanya terus telan. Tak perlu bazir masa kena kopek dan rebus

Produk ni bukan ubat telan yang biasa-biasa orang duk jual tu. Bukannn, langsung tak sama, malah Kapsul Buah Kulim ni 1000x kali ganda lebih baik.

Fungsi Kapsul Buah Kulim

Antara fungi utama Kapsul Buah Kulim adalah sangat sesuai untuk merawat dan mencegak penyakit kencing manis, kencing berbuih, buang pinggang & darah tinggi. Penyakit-penyakit yang berkait juga turut mampu dirawat.

Cara Makan Kapsul Buah Kulim

Ambil 1 biji selepas makan pagi dan 1 biji selepas makan malam

*Jika ada ambil ubat hospital, jarakkan 1 jam

Adakah Kapsul Ini Selamat Untuk Dimakan??

Kapsul buah kulim dihasilkan 100% secara tradisional oleh pekerja Muslim dan tidak dicampurkan dengan bahan kimia. Buah kulim sesuai diamalkan oleh sesiapa saja. 

Kami Terima Banyak Feedback Yang Bagus Dari Pengguna Kapsul Buah Kulim. Alhamdulillah Happy Sangat Sebab Rambut Customer Dah Makin Sihat & Lebat

“Nampak dia lebih sihat, bertenaga.. sebelum ni memang lesu, mata berpinar bila gula tinggi, memang puas hati sangat-sangat”
Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.
“Kencing saya yang selalu berbuih semakin kurang dan menghilang.. Biji kolesterol saya pun semakin kurang, Tidur malam semakin lena..”
Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Rasa okay, tak macam dulu selalu sakit pinggang. lepas makan kapsul buah kulim ni pinggang kak tak rasa sakit macam dulu dahh.. bacaan gula kak pun dah turun”

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Perbezaan pinggang rasa ringan, selalu kalau berjalan rasa berat dekat pinggang.. buang angin pun senang akk memang banyak angin, badan pun rasa ringan bila makan kapsul buah kulim ni”

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“lepas mak jumpa dengan kapsul buah kulim darah tinggi mak semakin dah stabil.. pastu kencing manis mak pun dah okay bacaan..

Berat badan mak pun dah turun, sekarang mak dah tak risau pasal darah tinggi dan kencing manis tu”

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

“Lepas ikhtiar dengan kapsul buah kulim alhamdulillah buasir dah okay… lepastu Dr pun cakap tak perlu follow up dah.. alhamdulillah”

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.
Seronok Bila Customer Puas Hati Dengan Produk. Kami Pun Lagi Bersemangat Nak Hasilkan Produk Produk Yang Mujarab,Selamat Dan Berkualiti Tinggi

Kami menawarkan pakej “DAPAT BARANG BARU BAYAR” kepada semua pelanggan di semenanjung Malaysia yang menempah di laman web ini sahaja.

JIKA TIDAK BERKESAN, JAMINAN PULANGAN WANG 100% KEPADA ANDA.

Order Hari ini, Esok kami Terus POS

Dapatkan segera sebelum Harga kembali pada asal

Our customer say

based on 95,000 reviews!

30 Days Money Back Guarantee

*terms & conditions apply

Free Fast Shipping Guaranteed

*2-3 days for Semenanjung Malaysia

Untuk penggunaan 1 bulan bergantung kepada kekerapan penggunaan

Boleh. Barang sampai baru anda bayar. Bayar kepada postman.

Proses order sampai mengambil masa 2-5 hari masa bekerja

Boleh, jarakkan masa selama 1 jam selepas pengambilan ubat hospital

Buah Kulim ni boleh consume seawal umur 20 tahun dan ke atas

Buah Kulim ni dijamin 100% halal kerana diproses sendiri oleh orang beragama Islam

Buah kulim ini 100% selamat dan tiada kesan sampingan

Sekiranya anda alami sakit buah pinggang yang kritikal. Anda boleh amalkan buah kulim ini dan juga perlu ambil ubat-ubatan hospital sekiranya ada

Perlukan Bantuan?

Customer Service Sedia Membantu

Call/Whatsapp : +6011-6408 5751

Disclaimer :
Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site buahkulimpenawar.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners